Сянката на каменната пейка

Емас
11.00
лв.
Автор: Мария Грипе
Илюстратор: Борис Драголов
Илюстрации: няма
Издателство: Емас
Корица: Мека
Брой страници: 304
ISBN: 978-954-357-288-5
Формат: 130х200 мм

Всичко започва, когато в дома на четиринайсетгодишната Берта постъпва млада прислужница на име Каролин. И когато Каролин открива стара семейна снимка, на която тайнствена сянка пада върху каменната пейка в парка.
Прислужницата внася нов живот в скучното всекидневие на заможното семейство. Децата я боготворят, родителите са удивени от трудолюбието й, само възрастната икономка Свеа таи озлобление.
Между Берта и Каролин се заражда много силна връзка. Но защо Каролин се рови в семейството й и не пропуска възможност да я уязви, изтъквайки недостатъците и грешките на нейните най-близки хора? И откъде иде тази нейна непримиримост, която само чака повод да избухне и да помете всичко със себе си? И най-сетне - чия е сянката над каменната пейка и каква тайна я свързва с Каролин?
"Сянката над каменната пейка" е първа част от най-мащабното произведение от "периода на мистериите" на великата шведска писателка.

Вълшебницата на словото Мария Грипе е едно от най-големите имена в съвременната литература за деца. Наред с множеството национални и международни награди тя е отличена и с медала „Х. Кр. Андерсен" – най-престижното отличие за детски автор в света.

Книгата се издава с помощта на Програма "Творческа Европа" на Европейската комисия.

Автор: Мария Грипе

Възраст: 13+

Издателство: Емас

Илюстратор: Борис Драголов

Тема: Семейство

Тип: Романи

Тип: Поредици

Виж още
Click to order
Твоята поръчка
Total: 
Безплатна доставка при поръчки над 60 лв.
Име и фамилия
E-mail
Телефон
Адрес за доставка
Доставка
Имаш ли промокод?
Имаш коментар към поръчката?
Payment method