Мечокът, пианото, мечето и горският концерт

ФЮТ
SKU0009
6.90
лв.

Автор: Дейвид Личфийлд
Илюстрации: цветни
Издателство: ФЮТ
Корица: мека
Брой страници: 40
Формат: 220х300
ISBN: 3800083828259

Трогателна история, която ни кара да се замислим за известността и славата. Уви, те са временни, но хубавата музика и приятелството остават завинаги в сърцата ни.

Един ден мечето Мечо попада в гората на старо, но грижливо пазено пиано и научава, че баща му е бил прочут пианист. Сега големият мечок се е разделил с мечтите си. Решил е никога повече да не свири, но мечето събира старите му приятели за голям горски концерт.

„Мечокът, пианото, мечето и горският концерт" е продължение на „Кученцето, цигулката и приятелството" и „Мечокът и пианото", удостоена с престижната британска награда за детски книги „Уотърстоунс" в категорията за най-добре илюстрирана книга.


Когато през 2016 г. излиза първата му картинна книга „Мечокът и пианото", едва ли някой си е представял успеха, който ще последва. Само за няколко месеца тя се превръща в безспорен хит. Още същата година получава престижната британска награда „Уотърстоунс" в категорията за картинна книга, а в началото на следващата мечокът е абсолютната сензация на най-авторитетния панаир за детска литература, този в Болоня. Бързо-бързо мечокът проговаря на различни езици и се озовава в различни краища на света. Включително и в България. В края на 2017 г. книгата е по рафтовете и на българските книжарници. А само една година по-късно българските деца й присъждат наградата „Бисерче вълшебно" в националния конкурс за най-добра детска книга, избирана от самите деца.

Автор: Дейвид Личфийлд​

Издателство: ФЮТ

Възраст: 6-8

Възраст: 3-5

Тема: Изкуства

Тип: Картинни книги

Тема: Природа и животни

Виж още
Click to order
Твоята поръчка
Total: 
Безплатна доставка при поръчки над 60 лв.
Име и фамилия
E-mail
Телефон
Адрес за доставка
Доставка
Имаш ли промокод?
Имаш коментар към поръчката?
Payment method