Летецът и Малкият принц: Животът на Антоан дьо Сент-Екзюпери

Жанет-45
SKU0009
20.00
лв.
Автор: Петер Сис
Издателство: Жанет-45
Корица: твърда
ISBN 9786191865611

Възхитителната биография, написана и нарисувана от неповторимия Петер Сис, празнува живота и творчеството на Антоан дьо Сент-Екзюпери – автора на „Малкият принц", една от най-обичаните книги за всички времена.

Антоан дьо Сент-Екзюпери се родил във Франция през 1900 г. Самолетите били току-що изобретени. Антоан мечтаел да полети и когато пораснал, станал пилот ― и така започнали неговите приключения. Намерил си работа като доставчик на поща по въздуха, която никой дотогава не бил изпълнявал. Той и колегите му летци пътували до далечни места и откривали нови начини за придвижване.

Антоан летял над планини и пустини. Сражавал се с ветрове и бури. Опитвал се да счупи различни авиационни рекорди, а понякога дори катастрофирал. От своя самолет Антоан наблюдавал земята и се вдъхновявал да пише за своя живот и за своите героични приятели в своите разкази и мемоари. Възхитителната биография, написана и нарисувана от неповторимия Петер Сис, празнува живота и творчеството на автора на „Малкият принц", една от най-обичаните книги за всички времена.

Автор: Петер Сис

Възраст: 9-12

Издателство: Жанет-45

Интереси: Биографии

Виж още
Click to order
Твоята поръчка
Total: 
Безплатна доставка при поръчки над 60 лв.
Име и фамилия
E-mail
Телефон
Адрес за доставка
Доставка
Имаш ли промокод?
Имаш коментар към поръчката?
Payment method